Assessorament d'explotacions agràries

APAEMA té com un dels seus objectius principals l'assessorament dels operadors de la producció agrària ecològica per tal de promoure el desenvolupament i millora de les tècniques de l'Agricultura Ecològica. La nostra entitat consta al Registre d'Entitats d'assessorament de les Illes Balears amb el nº 1/2009; per la qual cosa estam acreditats en termes d'assessorament oficial per aquells agricultors professionals que ho sol·licitin.

 

Tenint en compte que alguns requisits legals de gestió establerts i les bones condicions agràries i ambientals són vigents i obligatoris en alguns casos (normalment subjectes a la petició d'alguna línia d'ajudes), APAEMA ha estès la seva activitat assessora, des del diagnòstic de la situació a la proposta i l'execució de millores en les matèries abans citades, així com amb les relacionades amb l'inici d'activitat de joves agricultors. Dit d'una altra manera, suport sobre l'aplicació de la condicionalitat.

 

Per altra banda, APAEMA també ofereix recolzament tècnic tant per a aquelles finques inscrites en el CBPAE, per a finques en procés de reconversió a l'agricultura ecològica o per a cultius no inscrits però en els quals es vulguin aplicar tècniques respectuoses. L'àmbit de l'assessorament s'allarga a tota l'activitat agrària en tota fase de cultiu o vida animal: nova plantació, plans de fertilització, protecció de cultius, foment de la biodiversitat i insectes auxiliars, maneig ramader, etc.

 

Per a més informació. vos podeu posar en contacte amb els tècnics d'assessorament al correu assessorament.apaema(arroba)gmail.com

 

Foto cedida per Biel Vives
Foto cedida per Biel Vives