L'entitat

APAEMA es una associació que actua sense finalitats lucratives, amb caràcter desinteressat i no adscrita a cap tendència política.

 

L’associació es va constituir el juny de 2006 a partir de la proposta dels agricultors i elaboradors d’Agricultura Ecològica de Mallorca amb l’objectiu de disposar d’una plataforma per la defensa i el foment del sector ecològic.

 

Les activitats d’APAEMA són:

 

- Representació del sector agrari ecològic de l’illa de Mallorca, vetlla pel prestigi dels productes agroalimentaris ecològics produïts, elaborats o comercialitzats a Mallorca i defensa dels operadors d’Agricultura Ecològica front la competència deslleial, contaminacions per deriva i totes les accions que puguin suposar un prejudici per l’operador que s’ajusti a la normativa vigent en matèria agrària ecològica (CE 834/2007 i reglament d'aplicació 889/2008).

 

- Difusió de la producció agrària ecològica i els seus productes (locals, de temporada i ecològics) i de la realització d’estudis o investigacions destinades a recolzar el sector.

 

- Organització de reunions, cursos i conferències i millorar i facilitar l’assessorament pels operadors de la producció agrària ecològica per tal de promoure el desenvolupament i millora de les tècniques de l’Agricultura Ecològica.

 

- Organització de la producció agrària ecològica i els seus subsectors productius.

 

- Defensa del medi ambient i foment pel desenvolupament rural.

Estatuts oficials de l'associació
Estatuts APAEMA.pdf
Adobe Acrobat Document 39.4 KB